27 мая 2007 г., 18:36

СЛУЧАЙНО ЛИ 

  Поэзия
506 0 2
                                СЛУЧАЙНО  ЛИ

                 ДАЛИ СЛУЧАЙНО СЕ  РОДИХ,
                ЗАЩО  СЪМ НА  ЗЕМЯТА?!
                ДАЛИ   СЪС  СВОЯ   СТИХ
                ДОКОСВАМ ВИ СЪРЦАТА?!

               СЛУЧAЙНО ЛИ ТЕ СРЕЩНАХ?
               СЛУЧАЙНО    ЛИ   РЕШИХ?!
               СЛУЧАЙНО ЛИ СЕ ВЛЮБИХ? -
               ЖИВОТА    СИ    ДАРИХ...

              ДО  БОЛКА  СПРАВЕДЛИВА,
             УПОРИТА    И    ДОБРА...
              СЛУЧАЙНО  ЛИ, БОЖЕ,
             ТОПЛИНАТА В МЕН СЪБРА?!

             НО   НЕ!... И   НЕ!
             СЪДБАТА    Е   ТОЧНА,
             ДУШАТА    НАПИРА,
            БОРБАТА  ЗАПОЧНА...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??