Случайно те срещнах.
Случайно ме спря.
Случайни погледи,
кръстосващи се в нощта.
Случайни думи,
казани с любов.
Случайна радост,
изпълваща света суров.
Случайно или не -
аз влюбих се в теб.
Случайно или не -
аз вярвах във теб.
Случайно ли ти ме излъга,
че ще бъдеш винаги с мен?
Случайно или не, ти ме измами
и ме остави сама в света нелеп.
Случайно след време те срещнах.
Ти беше с друга под ръка.
Случайно ли ти се усмихна?
Случайна усмивка. А в нея тъга?
© Маги Златева Все права защищены