Ще можеш ли да се превърнеш във мълчание,
когато дойдат властно думите на среща?
Оттук до болката е тънко разстояние
и всяка тежка стъпка може да е грешна.
Ще се смалиш ли до безгласен силует,
ако в сърцето ми си станала голяма?
Когато всеки звук е от взаимността отнет,
освен безмълвието, нищо друго няма.
Ще се стопиш ли до дихание на шепот
когато всеки жест усещане навява?
Когато всичко трудно става много леко,
а от мъглите нито капка не остава.
Не искам да ми казваш всичко. Замълчи.
Безкрайността е по-красива непозната.
Не са ни нужни думи, имаме очи.
Не говори сега, а слушай тишината!
https://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
© Георги Все права защищены