3 апр. 2006 г., 20:02

Слънца 

  Поэзия
681 0 1

Слънца,хиляди слънца
се къпят в твоите усмивки,
а няма нищо по-голямо
на земята
от пропастта,която ни дели.
Ти си в сърцето,
когато дъжд от сълзите вали.
Ти всичко си и всичко е в. 
твоите красиви очи.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??