3 февр. 2010 г., 15:18

Слънце 

  Поэзия » Любовная
957 0 3

Когато погледна в очите ти,

аз виждам мечтите си,

за красотата в теб аз живея,

искам те, помогни ми, за да оцелея

в твоите очи и аз да съм мечтата,

да грея за теб и да бъда синевата,

проблясъците в моята душа на теб

са, ти си в моята душа, сърцето ми

тупти, да кажа спри - не мога,

само ти го можеш, но не си отивай, остани,

бъди до мен, хвани ме за ръка, не пускай я,

без тебе ще умра, без тебе няма слънце в моя ден,

без теб животът ми е празен и така студен.

 

© Красимир Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??