18 дек. 2020 г., 11:13

Слънцето е жълта роза 

  Поэзия
677 5 10

Слънцето е жълта роза

на небесен фон,

стих зелен тревата носи

с радост – свеж бонбон.

 

Лятото е с вкус на диня,

пъпеш и море,

и вълна – сърцето – синя

ще го побере.

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??