25 окт. 2008 г., 12:41

Слънчев танц 

  Поэзия » Любовная
568 0 12
Магия закътана, в пространството
печатана рисунка на коприна,
обветряно платно на непотънал кораб,
бродирана по дреха на тъжен клоун.
 
Магия нареждана, с обич не просена,
със своя мелодия и пулс особен,
докосван лъч цветен, безвластна
неизмамна - земята завъртала.
 
Магия наметало, слънце последно
обвило с грация рози в цвят пепелен,
в планина стъклена, крехко-тканна,
последен танц пазило само за мене.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??