5 июн. 2022 г., 07:59

Слънчева любов 

  Поэзия » Любовная
220 1 0

     

   Слънчева любов

 

Слънчева любов ефирна –

цялата във цветове!

Слънчева любов прекрасна

от неземни светове!

 

Тя целува ми лицето,

искам само да е с мен,

завладяла е сърцето

и ме следва всеки ден!

 

И разтворена във лято,

празнично навън блести!

Пак с коси от чисто злато,

мене тя ще украси!

 

По закони свои идва,

прави ме щастлива тя,

и във себе си е скрила

светлина и красота.

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??