Слънчева любов
Слънчева любов ефирна –
цялата във цветове!
Слънчева любов прекрасна
от неземни светове!
Тя целува ми лицето,
искам само да е с мен,
завладяла е сърцето
и ме следва всеки ден!
И разтворена във лято,
празнично навън блести!
Пак с коси от чисто злато,
мене тя ще украси!
По закони свои идва,
прави ме щастлива тя,
и във себе си е скрила
светлина и красота.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.