С полъха на вятъра
с лунните лъчи в нощта
сякаш самичка бродя на Земята
хваната със тебе за ръка
Със звездите във небето
със водата във морето
ти си нещото което
кара да се смее моята душа
И дъжд дори да пада
Облаци да тегнат върху мен
Знай, каквото и да става
Щом си с мен е ясен ден
© В. Все права защищены