13.06.2024 г., 1:36 ч.

Слънчевата соната 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Свободен стих
85 1 0

С полъха на вятъра

с лунните лъчи в нощта

сякаш самичка бродя на Земята

хваната със тебе за ръка

 

Със звездите във небето

със водата във морето

ти си нещото което

кара да се смее моята душа

 

И дъжд дори да пада

Облаци да тегнат върху мен

Знай, каквото и да става

Щом си с мен е ясен ден

© В. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??