5 апр. 2007 г., 11:54

Слънчево момиче 

  Поэзия
1900 0 30


Когато вятърът завее,
тогава ти ще бъдеш покрай мен,
едничка само Ти  остана
и твоето име беше Ана.


Винаги в сърцето ми, любима,
копнеех с твоята целувка да заспивам,
с която устните ми изгори.
Посрещах слънцето със теб в зори.

Винаги съм чувствал  нежността
в твоята безкрайна страст и топлота,
но кажи ми - как да те забравя,
когато обич си ми дала и идеала в мен видяла


Поглед жаден в тебе впивам 
и душата си откривам.
Накрая ще ти кажа, слънчево момиче,
колко много само теб  обичам!

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??