21 сент. 2008 г., 11:07

Слънчице мое 

  Поэзия » Любовная
774 0 3
   

Слънчице мое

 

Всеки ден и всяка нощ

душата ми все за теб копнее.

Търся те, слънчице мое.

Липсваш ми! Не залязвай!

Щастлив съм, когато съм с теб.

Приятно ми е,

когато гледам твоите красиви очи.

Слънце, за теб съм готов,

всичко да направя.

Ти донасяш в мен таз душевна топлина.

Искам винаги да бъда с теб.

Обичам те!

© Димитър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??