17 апр. 2012 г., 19:43

Смешно и тъжно 

  Поэзия » Любовная
607 0 4

Смешно и тъжно
                            На Катина

Колко е смешно днес
пред нас момичето!
Гледа това момче
уж безразлично то,

а прави, струва, все
(като отнесено!),
ей тъй, уж без да ще,
да е в ръцете му,

да го попита пак
нещичко простичко,
с пръсти, гърди, коса
да го докосне то...

И ни е ясно тук:
тази проклетница,
с която чува глух
и вижда слепият-

тя е избрала днес
жертва (поредната!)
и прави туй дете
смешно (ай, бедното!)...
.............................
Колко е смешно то
 и тъжни-другите!
Че при тях смешното
е във...албумите.

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??