Ви моля, си вземете пеперуди,
които ми напускахте в ума,
очите не съзират образ други,
а тъй гореща в мене е кръвта!
Ви моля, приберете ги сега,
оставите ли ги ще полудея,
защото тъна нощем във нега
и само за очите Ви копнея.
И моля не докосвайте с ръце
това, което вече сте целувал!
Боли ме, но не мога с тез ръце
да го изтръгна и да го потуля!
Ви моля, приберете ги тоз час,
че в таз безпомощ ще се гръмна аз!
© Лулу Все права защищены
Ми да да знам...
Щом настоятелна сте Вий,
винОто с Вас ще да изпий!
Не стане после пък беда -
пияна той ме облада!
Аз вързвам гащите сега.
Тук всички са свидетел! Да! 🥂