14 апр. 2008 г., 08:59

Смисълът на живота 

  Поэзия » Философская
1255 0 14

Денят прелива от сияние
на две открили се души,
наситен с цветното ухание
на сбъдналите се мечти.

В живота има много смисъл -
да усетиш как иде пролетта,
за щастието да си писал,
да останеш верен в обичта.

Да видиш в изгрева красота,
и заслушан в чудни песни,
да си щастлив на тази Земя.
Това са мигове небесни.

Светът е толкова далечен
със своята нелепа суета.
Да се почувстваш вечен,
това ти дава само любовта.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??