Дали ако не съм момиче,
ще обичаш съня в косата ми?
Лятото дали ще изчезне,
ако съм просто вятър?
Не, няма минута, в която не мисля за теб.
Небе. Подскачащ по пътя ред
и една буква чака дъждът да отмие...
Това ли си ти? Самота?
Той всички ги води, ще погали главите им...
А аз... Разпиляно... Пак боли...
© Йоана Все права защищены
При следващото ни прераждане