15 апр. 2008 г., 19:53

SMS - поезия 

  Поэзия » Другая
747 0 3
 

SMS - ПОЕЗИЯ

 

Настроих се да те изслушам,

но предпочитам с  SMS,

защото знам, че като почнеш,

ще бъде малко само днес.

               *****

И обещахме да се чуем,

но аз ти пращам  SMS.

Съветвам те да се обуем

и всеки да тръгне без адрес.

               *****

 

Мисли бързо, защото зная,

че на всичко бързо слагаш края.

               *****

 

Ще те чакам там, където не дойде,

ако се забавя - тръгвай! Така е по-добре.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??