SMS - ПОЕЗИЯ
Настроих се да те изслушам,
но предпочитам с SMS,
защото знам, че като почнеш,
ще бъде малко само днес.
*****
И обещахме да се чуем,
но аз ти пращам SMS.
Съветвам те да се обуем
и всеки да тръгне без адрес.
*****
Мисли бързо, защото зная,
че на всичко бързо слагаш края.
*****
Ще те чакам там, където не дойде,
ако се забавя - тръгвай! Така е по-добре.© Иван Иванов All rights reserved.