Масово убийство е таз новата ваксина,
ето,,, вчера един мой познат се помина?
Това е новото мислене и то... световно,
Замислено преди 50г... изцяло... основно?
На Ние... и Вие, разделят човечеството цяло,
Абе новомислещо поколение.. ,демек "зряло"?
МОТО-населението е много..не стигат благата,
Ах, как искам да им забия един, точно в устата!?
Вие Рептили дърти ,,демонски извращения",
От Бога се нуждаете.... за спешни опрощения!?
Но вие не вярвате в Него..., нито в нещо свято,
Това на нас земните хора.... ни е до болка познато!
В огъня ще горите ,като въглени& факли... долу в ада,
Лошото е ,че преди да се случи светът ще пострада!?
Питам се, защо Бог на земята Луцифер ни изпрати?
Може би "разплата" за Кръста... всеки от нас да си изпати?
24.01.2021- Виена
19,53мин///моментално
© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены