Jan 26, 2021, 1:31 PM

Смъртоносната ваксина 

  Poetry » Other
262 0 1

СМЪРТНАТА ВАКСИНА

 

Масово убийство е таз новата ваксина,

ето,,, вчера един мой познат се помина?

Това е новото мислене и то... световно,

Замислено преди 50г... изцяло... основно?

 

На Ние... и Вие, разделят човечеството цяло,

Абе новомислещо поколение.. ,демек "зряло"?

МОТО-населението е много..не стигат благата,

Ах, как искам да им забия един, точно в устата!?

 

Вие Рептили дърти ,,демонски извращения",

От Бога се нуждаете.... за спешни опрощения!?

Но вие не вярвате в Него..., нито в нещо свято,

Това на нас земните хора.... ни е до болка познато!

 

В огъня ще горите ,като въглени& факли... долу в ада,

Лошото е ,че преди да се случи светът ще пострада!?

Питам се, защо Бог на земята Луцифер ни изпрати?

Може би "разплата" за Кръста... всеки от нас да си изпати?

 

 

24.01.2021- Виена

19,53мин///моментално

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Фактите са прах с изглед на тенденциите".......Факти и тенденции в едно!
Random works
: ??:??