Исках... ала не можах...
Молех... ала не успях...
Щастието се постига с двама души,
не с половин душа!
Обичах... да вярвам в нещо и в някого...
Мразех... да знам, че ти си всичко и всекиго...
Как мога да променя живота си,
след като ти си в него?!
Желаех за истинско...
Не знаех... че всичко е измислено...
Болката не се лекува със смърт...!
Ала не и със живот!
Умирах... за любов!
Мечтаех... за смърт!
Любовта се ражда за един момент,
смъртта не пита кой е на ред!
© Нина Все права защищены
Поздрави