Sep 2, 2009, 12:22 AM

Смъртта не пита кой е наред.. 

  Poetry » Love
624 0 3

Исках... ала не можах...

Молех... ала не успях...

Щастието се постига с двама души,

не с половин душа!

 

Обичах... да вярвам в нещо и в някого...

Мразех... да знам, че ти си всичко и всекиго...

Как мога да променя живота си,

след като ти си в него?!

 

Желаех за истинско...

Не знаех... че всичко е измислено...

Болката не се лекува със смърт...!

Ала не и със живот!

 

Умирах... за любов!

Мечтаех... за смърт!

Любовта се ражда за един момент,

смъртта не пита кой е на ред!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??