Снегът е обещание за вярност,
лъжата си расте в света бездарно.
Снегът е бяла истина, красива,
във всичките снежинки я откривам.
Любов и истина отгоре снежни
се леят в кротка, тиха безметежност.
Снегът е чувство влюбено и меко
и търси, за да възвиси човека.
© Милена Френкева Все права защищены