8 дек. 2020 г., 19:35

Снегът е сън от падащи снежинки 

  Поэзия
321 2 9

Снегът е сън от падащи снежинки,
сред мислите - искрящи перушинки
и чувства - пламенеещи кристали,
пораснали в любов, любов във бяло.

На бяла нежност стъпките откривам,
снежинките са цветове на слива,
сред зимния пейзаж еуфоричен
във снежния възторг се преобличам.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??