8 нояб. 2009 г., 14:50

Снежинка 

  Поэзия » Белые стихи
1287 0 6

Снежинке бяла,
защо си толкоз пребледняла?

Как искам в твойте ледени очи да надзърна!

Да те стопя макар - със допир и любов

твойто щастие да върна!

© Памел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??