21 дек. 2010 г., 21:25

Снежинка 

  Поэзия » Белые стихи
869 0 0

Една снежинка на прозореца почука,
от вятъра ми поздрав тя донесе от света
и аз ù се зарадвах, че при мен е спряла,
а тя стопи се, стана на вода.

Потърках длани у топящата снежинка,
докоснах с пръсти вятъра, света
и пожелах за всички много здраве,
а тя, умираща, любов ни пожела.

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??