30 янв. 2010 г., 14:41

Снежинки 

  Поэзия
713 0 2

 Навън снегът тъй нежно вали

и думи любовни шепти.
Снежинките  сякаш танцуват
и те за ласки милуват.
Тъй нежна е картината навън,
приличаща на сладък сън.
Снежинка падна и докосна моето лице,
сякаш милваш ме нежно със ръце
Вятърът косите ми роши,
от мен милувка си проси.
Но кой ли да му обясни,
че прегръдките ми притежаваш ти.
Снегът по устните ми пари,
иска с целувка да ги погали.
Но устните ми от твоите горят
и снежинките по тях се топят.
Снегът затрупа вече земята,
твоите стъпки чувам в тишината,
усещам топла милувка по лицето,
силен трепет във сърцето,
устните ми отново загоряха,
очите ти върху мене се спряха...

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??