Снежна любов
Самотен айсберг плува
в самота царува
Бавно се разтапя
в мъка се потапя
Снежната любов е кратка
за наивните загадка
Отлично я познавам
но друга заслужавам
Плувам в моята посока
знам водата е дълбока
Ще се изгубя зад вълните
но ще се докосна до мечтите
От снежни филми да не правим драма
любовта е временна измама
Ако сме изпуснали момента
край на тази лента
-intercontakt-
© Иво Христов Все права защищены