1.12.2010 г., 12:02 ч.

Снежна любов 

  Поезия » Любовна
848 0 1

      Снежна любов


Самотен айсберг плува

в самота царува

Бавно се разтапя

в мъка се потапя


Снежната любов е кратка

за наивните загадка

Отлично я познавам

но друга заслужавам


Плувам в моята посока

знам водата е дълбока

Ще се изгубя зад вълните

но ще се докосна до мечтите


От снежни филми да не правим драма

любовта е временна измама

Ако сме изпуснали момента

край на тази лента


      -intercontakt-

                                                 

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??