23 февр. 2011 г., 22:17

Снежна усмивка 

  Поэзия
604 0 2

на DY


Усмивката снегът я подарява,
по белите и крайчета ще стигнеш,
учуден, в най-щастливата държава,
копнежът неизбежно ще изригне.

Усмивката снегът я подарява,

а колко ще ти стигне и не пита,
защото е обикнал да раздава
до истинска и неболяща ситост.

© Милена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??