Feb 23, 2011, 10:17 PM

Снежна усмивка 

  Poetry
603 0 2

на DY


Усмивката снегът я подарява,
по белите и крайчета ще стигнеш,
учуден, в най-щастливата държава,
копнежът неизбежно ще изригне.

Усмивката снегът я подарява,

а колко ще ти стигне и не пита,
защото е обикнал да раздава
до истинска и неболяща ситост.

© Милена Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??