14 мар. 2010 г., 20:33

Снежно мълчание 

  Поэзия » Другая
1373 0 7

*  *  *

 

Глухо.

 

Неопределено.

 

Слънце

от облак

ранено.

 

Облачна кръв

по гръдта му се стича.

Небето

обича.

 

А снегът като мрежа

ме хваща в капан,

в очите подрежда

ми път невървян.

 

Було от щастие.

Или от тъга?...

 

Снежно мълчание.

© Албена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??