* * *
Глухо.
Неопределено.
Слънце
от облак
ранено.
Облачна кръв
по гръдта му се стича.
Небето
обича.
А снегът като мрежа
ме хваща в капан,
в очите подрежда
ми път невървян.
Було от щастие.
Или от тъга?...
Снежно мълчание.
© Албена Стефанова Всички права запазени
Поздрав!