11 июн. 2020 г., 18:06

Снукър 

  Поэзия
495 1 1

Първо беше доверието.
Не.
Първа бе любовта. Доверието се подразбираше.
После дойде невярата.
Разочарованието-тъга.
Брейк.
Файл енд мис.
Изневяра.
Лъжи.


Това ли е бялата топка?
Емоциите потъват успешно
в страничните джобове
на съдбата.
Лъжата.
Лъжата?
Любовта.
Пак съмнението.
Вече няма лъжи.
Точка бележи тъгата.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Затруднено положение! Трудно се излиза от него!
Предложения
: ??:??