23 мая 2017 г., 18:51

So fast, so maybe 

  Поэзия » Свободный стих
339 0 2

Преустройваш мислите и действията ми,

затягаш се около мен

и не си ми излишен,

точно моят конец си.

Готови сме за революция,

да оправдаем

особняшкото си съществуване.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??