9 июн. 2007 г., 20:23

So Lonely... 

  Поэзия
948 0 3


Ok, да кажем, че се обичахме...
"You belong to me and I belong to you"
С теб се чувствах като най-щастливия човек на света.
Без теб минутите бяха часове, а когато бе до мен, времето летеше...
Всяка нощ поглеждах луната и си мислех колко съм богата:
та аз имах най-голямото съкровище на света... имах ТЕБ...
Безумно влюбена, бях изгубила ума си по тебе...
                  ...
Да, но един ден ти каза: "НЕ"...
Не знам защо такава болка ти ми причини,
и с друга ме замени.
Още не мога да повярвам, че така ме изигра.
Това ли беше твойта цел -
 да плениш ти моето сърце и след това да кажеш твърдо "НЕ"?
Да, сега съм "So lonely".
Но знай: аз още те обичам безумно.
Ти беше първата ми обич и последната ще си останеш ТИ...

© Катрин ИВАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??