25 февр. 2014 г., 21:38  

Социален проблем 

  Поэзия » Гражданская
382 0 0

Навън гледам седнал беден човек инвалид.

На тротоара плаче този онеправдан индивид.

Напразно надява се на някаква милостиня.

Ние често забравяме за родината кат светиня,

какво остава за болни, бездомни и сакати.

А в парламента взимат комисионни депутати.

Българският политик какво е мизерия не знае,

затова мъката им не забелязва и за тях нехае!

Аз да ги оставя сами в неволята им не желая,

но не мога да им помогна и затова страдая...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??