3 нояб. 2013 г., 19:19

София, октомври 2013 

  Поэзия » Гражданская
303 0 0

Там, по площадите,
някакви хора крещят
и се борят,
лежат по асфалта
и само дето не мрат
на инат.
Пак старата песен
на нов глас подхващат -
площадът е тесен,
а вятърът вее
напразно по празния
булевард.

 

© Кавалер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??