Nov 3, 2013, 7:19 PM

София, октомври 2013 

  Poetry » Civilian
306 0 0

Там, по площадите,
някакви хора крещят
и се борят,
лежат по асфалта
и само дето не мрат
на инат.
Пак старата песен
на нов глас подхващат -
площадът е тесен,
а вятърът вее
напразно по празния
булевард.

 

© Кавалер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??