3.11.2013 г., 19:19 ч.

София, октомври 2013 

  Поезия » Гражданска
325 0 0

Там, по площадите,
някакви хора крещят
и се борят,
лежат по асфалта
и само дето не мрат
на инат.
Пак старата песен
на нов глас подхващат -
площадът е тесен,
а вятърът вее
напразно по празния
булевард.

 

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??