11 дек. 2011 г., 10:40

Сонет №2 

  Поэзия » Любовная
455 0 4

Сонет №2

Аз все те търся, мила моя.
Протягам все към теб ръце,
защото  ти ми взе покоя
и влезе в моето сърце…

Не ми обръщай гръб, любима!...
Аз съм пред теб на колена!
Готов съм в Ада да премина,
но да ми кажеш твойто: ”Да”!

За първи път така обичам.
Затуй те искам  все при мен.
От всичко друго се отричам,
но искам ти  да си до мен!

Не знам каква е твойта сила,
че в тебе съм се вкопчил аз.
Не знам с какво си ме пленила,
че станах роб, под твоя власт!

За любовта ни споделена
aз давам цялата Вселена!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??