17 янв. 2005 г., 09:00

Спасение 

  Поэзия
1202 0 3
Ще ми подадеш ли ръка?
Искам да се изправя,
но не мога сама.
Ще ми подадеш ли ръка?
Течението е прекалено силно
и ме отнася далеч.
Ще ми подадеш ли ръка?
Искам да избягам от света,
който изградих само за месец.
Ще ми подадеш ли ръка?
Иначе ще падна от въздушната кула
и ще се разбия на хиляди парчета.
Ще ми подадеш ли ръка?
Ще приемеш ли обичта ми?
Ще я поискаш ли?
Ще я запазиш ли?
Ще се спасим ли заедно?
Ще си подадем ли ръце?

© Далия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??