Jan 17, 2005, 9:00 AM

Спасение 

  Poetry
1195 0 3
Ще ми подадеш ли ръка?
Искам да се изправя,
но не мога сама.
Ще ми подадеш ли ръка?
Течението е прекалено силно
и ме отнася далеч.
Ще ми подадеш ли ръка?
Искам да избягам от света,
който изградих само за месец.
Ще ми подадеш ли ръка?
Иначе ще падна от въздушната кула
и ще се разбия на хиляди парчета.
Ще ми подадеш ли ръка?
Ще приемеш ли обичта ми?
Ще я поискаш ли?
Ще я запазиш ли?
Ще се спасим ли заедно?
Ще си подадем ли ръце?

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??