17 июн. 2008 г., 12:55

Спасение 

  Поэзия
663 0 4

Когато думите не стигат, замълчи,

 

когато нямаш слънце, потърси звезди.

 

Ако миналото те убива,

 

ако сърцето ти изстива,

 

очите си дълбоко затвори,

 

ръцете си в юмруци ти стисни.

 

Посей една сълза в калта,

 

най-солената и кървава следа.

 

След тебе ще поникне възкресение -

 

за някой обич и спасение...

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??