20 дек. 2011 г., 20:29

Спасение 

  Поэзия » Философская
354 0 0

 

 

 

                                               СПАСЕНИЕ

 

                                         Скри се от дъжда

                                          и от снега се скри.

                                          Спаси се от студа

                                          и от смъртта дори.

                                          Спаси се сам с една

                                          несбъдната мечта

                                           в приятелския дом

                                           на старата тъга.

 

                                                    Wali/Виолета Томова/

 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??