9 мая 2015 г., 13:50

Спасение 

  Поэзия » Другая
339 0 2

Спасение

 

Дали и как ще разбереш,

когато нещо прочетеш,

дали ще вникнеш в него ти,

във мислите на негови деди...

 

Тогава как така гориш,

оплюваш някого, мърсиш,

с какво ти право се гневиш,

или ти просто си Всевиш...

 

Изчезнаха добри души,

не издържаха те - уви,

потърсиха си друг заслон,

за да избегнат този тон...

 

Ще пишат другаде - добре,

но тук са техните нозе,

ушите наши и сърца,

очите ваши - докога...

 

Опитваме се да твориме,

стих и снимки да множиме,

музика, рисунки бол,

но Пазете ни от онзи кол...

 

Дето бие и боли,

без да пази от Оси...

Затова простете вий,

ако бягаме и ний...

 

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??