Чудо ли е животът или нечие творение -
сърцето си ти разтвори
и приеми го като божествено откровение.
И той ще тече както е текъл векове,
никой никога не ще го спре.
Цикъл след цикъл слънцето пръска светлина
и всички се разтваряме от неговата топлина.
Като пчеличките събираме нектар
и като птичките приемаме
живота като дар,
а бог ни храни векове дори,
за да дойде този светъл ден
когато той ще ни спаси...
© Ралица Недева Недева Все права защищены