May 21, 2009, 7:27 PM

Спасение 

  Poetry » Phylosophy
691 0 3

Чудо ли е  животът или нечие творение -

сърцето си ти разтвори

и приеми го като божествено откровение.

 

И той ще тече както е текъл векове,

никой никога не ще го спре.

Цикъл след цикъл слънцето пръска светлина

и всички се разтваряме от неговата топлина.

 

Като пчеличките събираме нектар

и като птичките приемаме

живота като дар,

а бог ни храни векове дори,

за да дойде този светъл ден

когато той ще ни спаси...

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??