1 янв. 2009 г., 21:37

Спаси ме 

  Поэзия » Любовная
842 0 0
Питам се...
съдба ли е това,
или илюзия красива?
Ако
се заблуждавам,
тогава - Спаси ме!
Това нали е реалността?!
Ако
пак е сън - Събуди ме!
Спаси ме!
Чуваш ли ме?!
Спаси ме!
Дъхът ти -
пронизва ме.
Хайде, спаси ме -

Прегърни ме...
!


22.12.2008 г.

© ДеСтиНи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??